gsd

Direktlänk till inlägg 8 juli 2009

Nu har jag fått............

Av Zuzzi - 8 juli 2009 15:17

svar om min hand! En nervskada som jag kommer att få operera! det hade inget att göra med karpal tunnelsyndrom som jag har opererats för förut. Det här var något annat lillfinger och tumme nerver skadade ända upp i armbågen och det var ganska illa eftersom musklerna har liksom tvinat, inte konstigt att man tappar saker och inte har känsel och att det inte fungerar som det ska.

Undersökningen var faktiskt ganska obehaglig, elektroder som sattes på handen och i fingrar sen fick man mellan 10-20 st stötar med olika styrka på.

Sen stacks jag med nålar runt i handen och på olika ställen runt armen upp till armbågen! När nålen var på plats rördes den runt runt och det gjorde faktiskt ont!

Skönt iaf få veta vad som är fel. Nu ska jag tillbaka till VC och fortsatt utredning. Det värsta är att jag har svårt att röra höger arm nu har väl kört slut på den när det inte har funkat så bra med vänster!

Jaja slut på gnället!
Igår köpte jag en stegräknare för nu har jag bestämt mig att komma igång med lite koll på hur mycket jag rör på mig och vad jag förbrukar i kalorier!
Har idag gått 1 1/2 timme med Azkungen och hon fick bada  efter vägen vilket hon gilla!
Sen tog jag en sväng med Pyret till centrum. Vi hoppade av bussen en hållplats tidigare och gick en sväng till vårt kantarell "ställe". Vi hittade ca 1 1/2 L. :-)
Nu ska vi baka lite bullar Pyret & jag, sen ska Skepparn & jag ta Prinzen & Prinzezzan till skogen, ska kolla blåbären! Så kul nu när "skafferiet" börjar mogna!

 
ANNONS
 
AnnelieH

AnnelieH

11 juli 2009 21:07

Ahhhhh, äntligen SVAR!!!!! Även om det inte var så kul såklart, men du förstår vad jag menar.. jag ska nog räkna ut VART du gicka av..haha! Kram på dig!

http://anneliehb.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zuzzi - 22 december 2009 18:56

Jag var och handla lite idag, men får åka imorgon igen. Fick inte tag på allt. Började iaf dagen med en promenad med hundarna så skönt ute idag. Hundarna gillar verkligen snön så kul att se dem busa runt. Pyret och jag har gjort knäck och snöboll...

Av Zuzzi - 21 december 2009 11:41

sätta lite fart, men är så seg. Vad fint det är ute med all snö, Hundarna stortrivs ute när de får pulsa runt! Måste ta lite foton innan det mörknar! Har ätit frukost och ska ta tag i köttbullarna, jag gjorde köttbullar (frikadeller) förra året som...

Av Zuzzi - 21 december 2009 02:15

jag skrev något på bloggen! Vad grejer det hänt här sen sist! måste ta itu med sidan och byta design   . Nu är det julstök på g. Idag har jag bakat saffranskransar, Ulla Winbladsbröd gjort janssons. Imorgon blir det köttbullar och kex!Prinzezzan ha...

Av Zuzzi - 15 juli 2009 19:52

det blev Skepparn och äldsta sonen har jobbat i tre dagar och lagt nytt golv på verandan! Det blev så bra! Imorgon skall jag och Skepparn ställa allt i ordning och sen kan vi verkligen njuta. A har hjälpt mig med så mycket saker, tvättat fönster, stä...

Av Zuzzi - 12 juli 2009 20:31

för jag kommer inte ut på nätet. Jag har provat det som jag kan, men det funkar inte!Inte kul........ringde sonen. Han ryckte ut och kollade allt och fick så klart det att fungera! Sen hade han med sig min nya hårddisk och så fixa han till det också,...

Presentation

Omröstning

Vilka av dessa hundsporter föredrar du att utöva?
 IPO
 BSL
 BSP
 Bruks-Spår
 Bruks-Sök
 Bruks-Skydd
 Bruks-Rapport
 Drag
 Lydnad
 Vallning
 Viltspår
 Jakt
 Agility
 Freestyle
 Mondioring
 Juniorhandling
 Utställning
 Bevakningshund
 Räddningshund
 Hundkapplöpning

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ gsd med Blogkeen
Följ gsd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se