gsd

Direktlänk till inlägg 21 juni 2009

Midsommar 2009

Av Zuzzi - 21 juni 2009 14:51

Vi har haft det bra i midsommar. Allt blev så bra, fast det var lite ostadigt väder så kunde vi sitta på verandan och äta, lite tunt med bilder bara väntar på att få några av de som var här. Saknade sonen och barnbarnen som inte var med oss i år. Anton som ska konfirmeras på lördag var i Italien med sina konfirmationskamrater. Matte med familj var hos en barndoms-kamrat och de hade haft det bra :-)

Midsommarstången var så fint lövad i år, själv hann jag inte  vara med vid dansen iår. Azkungen och jag gick dit när allt var över.
Johan, Jossan, Micke, Annelie, Micke, Ida, Johhny, Åsa, Frans och Tage gick till midsommar firandet vid festplatsen  där de dansade, fiskade fiskdamm och stod för traditionerna så grodorna blev hoppade och Tage fick sin första midsommar enligt traditionerna!
Skepparn fixade med köttet till grillandet, Pyret bakade focacciabröd och det blev succé, så gott.
Vi åt sill, nubbesallad med nubbe såklart och sjöng tillhörande snapsvisor,

Sen grillade vi och hade sallader av olika slag, jordgubbar och grädde till efterrätt! Jordgubbarna var så goda! Det är verkligen kalas att äta dom!
Jag gjorde inte ett smack på lördagen när alla åkt hem! tog det bara lugnt och lata mig.

Idag var vi på långpromenad med hundarna vi har hyrt en film till kvällen.

Har haft ont i min högerarm i flera dagar nu, kan kanske bero på att jag använt höger mer eftersom  vänstehanden inte funkar så bra! Börjar få ont i halsen, är säkert nåt på G.

Första gången som Irisen blommar! Haft den i 2 år men nu kom den!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zuzzi - 22 december 2009 18:56

Jag var och handla lite idag, men får åka imorgon igen. Fick inte tag på allt. Började iaf dagen med en promenad med hundarna så skönt ute idag. Hundarna gillar verkligen snön så kul att se dem busa runt. Pyret och jag har gjort knäck och snöboll...

Av Zuzzi - 21 december 2009 11:41

sätta lite fart, men är så seg. Vad fint det är ute med all snö, Hundarna stortrivs ute när de får pulsa runt! Måste ta lite foton innan det mörknar! Har ätit frukost och ska ta tag i köttbullarna, jag gjorde köttbullar (frikadeller) förra året som...

Av Zuzzi - 21 december 2009 02:15

jag skrev något på bloggen! Vad grejer det hänt här sen sist! måste ta itu med sidan och byta design   . Nu är det julstök på g. Idag har jag bakat saffranskransar, Ulla Winbladsbröd gjort janssons. Imorgon blir det köttbullar och kex!Prinzezzan ha...

Av Zuzzi - 15 juli 2009 19:52

det blev Skepparn och äldsta sonen har jobbat i tre dagar och lagt nytt golv på verandan! Det blev så bra! Imorgon skall jag och Skepparn ställa allt i ordning och sen kan vi verkligen njuta. A har hjälpt mig med så mycket saker, tvättat fönster, stä...

Av Zuzzi - 12 juli 2009 20:31

för jag kommer inte ut på nätet. Jag har provat det som jag kan, men det funkar inte!Inte kul........ringde sonen. Han ryckte ut och kollade allt och fick så klart det att fungera! Sen hade han med sig min nya hårddisk och så fixa han till det också,...

Presentation

Omröstning

Vilka av dessa hundsporter föredrar du att utöva?
 IPO
 BSL
 BSP
 Bruks-Spår
 Bruks-Sök
 Bruks-Skydd
 Bruks-Rapport
 Drag
 Lydnad
 Vallning
 Viltspår
 Jakt
 Agility
 Freestyle
 Mondioring
 Juniorhandling
 Utställning
 Bevakningshund
 Räddningshund
 Hundkapplöpning

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ gsd med Blogkeen
Följ gsd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se