gsd

Direktlänk till inlägg 11 juni 2009

Hej igen.....

Av Zuzzi - 11 juni 2009 18:39

Har varit dålig på att skriva under hela maj, men tiden står ju inte stilla, skepparn har hunnit med att sjösätta pärlan

 

 Pyret påtar bland blommorna!

 Jag har problem med min vänster hand. Så jag pussar på vovvarna

 
Prinzezzan solar vid kanalen

Azkungen väntar på sin tur

Jaja, jag blev sjukskriven nästan hela maj och en remiss till neurologen. Nu har jag fått svar och jag ska få vänta 1-2 månader med besked om till vilket sjukhus jag ska få komma till! Orkar inte vara hemma så jag jobbar som vanligt. Handen fungerar inte riktigt men jag gör det jag kan göra.

Hundarna mår bra! Prinzezzan var båtvakt med husse i natt och hon var pigg som en mört. 11,5 år nu. Hon fick kakor och annat gott av gubbarna i vaktkuren så hon var mer än nöjd!
Nu kommer Azkungen med matskålen! Ska fixa mat till henne nu och kolla på halv åtta hos mig, det är kul tycker jag!
Tingeling


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zuzzi - 22 december 2009 18:56

Jag var och handla lite idag, men får åka imorgon igen. Fick inte tag på allt. Började iaf dagen med en promenad med hundarna så skönt ute idag. Hundarna gillar verkligen snön så kul att se dem busa runt. Pyret och jag har gjort knäck och snöboll...

Av Zuzzi - 21 december 2009 11:41

sätta lite fart, men är så seg. Vad fint det är ute med all snö, Hundarna stortrivs ute när de får pulsa runt! Måste ta lite foton innan det mörknar! Har ätit frukost och ska ta tag i köttbullarna, jag gjorde köttbullar (frikadeller) förra året som...

Av Zuzzi - 21 december 2009 02:15

jag skrev något på bloggen! Vad grejer det hänt här sen sist! måste ta itu med sidan och byta design   . Nu är det julstök på g. Idag har jag bakat saffranskransar, Ulla Winbladsbröd gjort janssons. Imorgon blir det köttbullar och kex!Prinzezzan ha...

Av Zuzzi - 15 juli 2009 19:52

det blev Skepparn och äldsta sonen har jobbat i tre dagar och lagt nytt golv på verandan! Det blev så bra! Imorgon skall jag och Skepparn ställa allt i ordning och sen kan vi verkligen njuta. A har hjälpt mig med så mycket saker, tvättat fönster, stä...

Av Zuzzi - 12 juli 2009 20:31

för jag kommer inte ut på nätet. Jag har provat det som jag kan, men det funkar inte!Inte kul........ringde sonen. Han ryckte ut och kollade allt och fick så klart det att fungera! Sen hade han med sig min nya hårddisk och så fixa han till det också,...

Presentation

Omröstning

Vilka av dessa hundsporter föredrar du att utöva?
 IPO
 BSL
 BSP
 Bruks-Spår
 Bruks-Sök
 Bruks-Skydd
 Bruks-Rapport
 Drag
 Lydnad
 Vallning
 Viltspår
 Jakt
 Agility
 Freestyle
 Mondioring
 Juniorhandling
 Utställning
 Bevakningshund
 Räddningshund
 Hundkapplöpning

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ gsd med Blogkeen
Följ gsd med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se